Nieuw: podotherapie in Oldenzaal

Vanaf nu zit Podotherapie Wouda ook in Oldenzaal
Vanaf januari 2018 kunnen mensen uit Oldenzaal en omliggende plaatsen bij ons terecht voor een podotherapeutische behandeling in het MST in Oldenzaal. Hier hebben wij, naast de locatie in het ZGT Hengelo, een prettige behandellocatie voor podotherapie.
Het vernieuwde Medisch Spectrum Twente is erg goed bereikbaar en toegankelijk voor iedereen. U vindt ons hier naast de centrale receptie, tegenover de hoofdingang. Wij maken gebruik van een ruimte van onze partner Wouda Orthopedie.

Specialisme: de diabetische voet
Uiteraard kan iedereen met voetgerelateerde klachten bij ons terecht. Iedere klacht bekijken we opnieuw om specifieke zorg op maat te bieden, geen lichaam is immers hetzelfde! Er is echter één specifieke groep mensen die extra zorg nodig heeft; diabetici. Mensen met suikerziekte moeten hun voeten erg goed blijven controleren op bijvoorbeeld wondjes en beschadigingen aan de voet. Voeten van diabetici zijn kwetsbaar en hebben deze extra zorg nodig om (verergering van) klachten te voorkomen. Daarom hebben zij in veel gevallen ook recht op ruimere vergoedingen. Onze podotherapeut is gespecialiseerd en opgeleid om behandeling van de diabetische voet uit te voeren. U kunt terecht voor (verzorgings)advies en behandeling van voetklachten, maar ook voor informatie over vergoedingen en zorgprofielen.

Geplaatst op: 08/01/2018


‹ Terug naar het nieuwsoverzicht