Over ons

Podotherapie Wouda is partner van Wouda Orthopedie

Podotherapie Wouda stelt zich, net als haar partner Wouda Orthopedie, als doel de immobiele mens mobiel te maken. Er wordt gewerkt vanuit dezelfde visie waarbij de patiënt centraal gesteld wordt. Uitgaande van de mogelijkheden van onze patiënten wordt een hulpmiddel aangemeten, ontwikkeld en geleverd om mobiliteit te bevorderen met optimale bewegingsvrijheid.

Over ons en onze doelstelling

Door een partnerschap op te richten met Wouda Orthopedie, een familiebedrijf dat is opgericht in 1920, wordt de dienstverlening nog verder geprofessionaliseerd. Door te signaleren, verwijzen en expertise uit te wisselen kan de zorg voor onze patiënten nóg beter worden. De service en kwaliteit die u mogelijk kent van Wouda Orthopedie zult ook terugzien en ervaren bij Podotherapie Wouda.

Onze podotherapeut

Jan Hendriksen

Jan Hendriksen

Al ruim 19 jaar heeft Jan ervaring als podotherapeut. Hij vindt het belangrijk om patiënten als individu een kwalitatief goede behandeling te geven. Geen klacht is hetzelfde en dat geldt ook voor het hulpmiddel en de behandelmethode.

Jan: “De grootste voldoening haal ik uit de dankbaarheid van mensen en het kunnen verlenen van zorg, het écht helpen van onze patiënten”

Uiteraard zijn onze praktijk en podotherapeut erkend door de NVvP, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

Waar vindt u onze locaties

Na binnenkomst in het ZGT Hengelo gaat u de (rol)trap op en vindt u in de centrale hal op de eerste verdieping aan de linkerkant een trap. Als u hier naar boven gaat en linksaf slaat, volgt u route 0.2. Wilt u met de lift? Links van de roltrappen op de begane grond vindt u de lift naar de zorgboulevard. Hier kunt u de bordjes volgen naar route 0.2.
Heeft u een afspraak? Dan mag u bij de praktijk plaatsnemen in de wachtruimte zonder u te melden, wij komen u dan ophalen.

Sinds januari 2018 hebben wij ook een locatie voor podotherapie in Oldenzaal. Deze locatie bevindt zich in de ruimte van Wouda Orthopedie in het MST aan de Prins Bernhardstraat 17 , naast de centrale receptie.

Ook werken we sinds september 2018 samen met Velthuis Schoenen comfort aan de Wemenstraat 20 in Hengelo. Elke donderdag tussen 10.00 en 11.00 kunt u binnenlopen voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een afspraak in te laten plannen op deze locatie.

Vanaf juli 2021 houden we spreekuur op bij FitbyCoen, locatie Korenbloemstraat 11 in de wijk Groot Driene in Hengelo. Elke 2e donderdag van de maand van 13.00 tot 15.00 en 4e woensdag van de maand van 10.00 tot 12.00 is Jan aanwezig. Bel van te voren wel even voor een afspraak.

NVvP

U verdient de beste zorg! Dat vinden wij, de zorgverzekeraar, en de NVvP ook. Onze podotherapeut is erkend door de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten). Om lid te mogen worden moeten, en willen, wij aan bepaalde kwaliteits- en opleidingseisen voldoen.
Daarnaast zijn wij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

THOON

THOON staat voor Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland. Om bepaalde zorg te kunnen bieden, bijvoorbeeld een diabetesscreening voor diabetes patiënten, is een verwijzing nodig van een huisarts welke is aangesloten bij THOON. Doordat wij een ketencontract met THOON hebben kunnen de aangesloten artsen u naar ons doorverwijzen.

Klachten Hulpmiddelen Vergoeding Nieuws Contact Home