Vergoeding

Hoe zit het met vergoeding van Podotherapie?

Vergoeding van Podotherapie valt in veel gevallen binnen de dekking van uw aanvullende zorgverzekering.
Voor u is het belangrijk om u goed te (laten) informeren. Er verandert namelijk regelmatig wat bij verzekeraars wat gevolgen voor u als pati├źnt kan hebben.
Verzekeringsmaatschappijen veranderen soms jaarlijks hun polissen, dekkingen en vergoedingen. Daarnaast zijn er ook het eigen risico en eigen bijdrage die jaarlijks veranderen. Het scala aan verzekeraars is zo groot dat het voor ons niet mogelijk is om u tot in detail te informeren over vergoedingen en dekkingen.

Overzicht van verzekeraars

Om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij hieronder een link geplaatst naar de website van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten met een vergoedingenoverzicht voor 2021. Wanneer u op het logo van de NVvP klikt komt u op vergoedingenpagina uit. Door vervolgens op de naam te klikken van de betreffende verzekeraar kunt u de informatie  over de vergoeding van podotherapie zien.

 

Vragen over de behandeling of hulpmiddelen?

Wilt u bijvoorbeeld iets weten over het gebruik of onderhoud van uw hulpmiddel? Hiervoor kunt u terecht bij onze podotherapeut. U kunt een bericht sturen via de contactpagina of telefonisch contact opnemen via: 074-2425313

Klachten Hulpmiddelen Over ons Nieuws Contact Home