Contact

Stuur ons een e-mail

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Druk na het invullen van uw gegevens en vraag of opmerkingen op ‘Verzenden’. We zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Contact per telefoon

Vindt u het prettig om telefonisch contact met ons te hebben? Ons algemene nummer (074-2425313) is uitsluitend voor het maken van afspraken. Wilt u telefonisch iets met onze podotherapeut bespreken? Maak dan gebruik van de “bel-me-terug” optie rechts van het contactformulier. Hij zal u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Openingstijden

U kunt een afspraak maken op maandag of donderdag tussen 07:00 en 18:00 uur en op woensdag tussen 07:00 en 12:00 uur. Iedere eerste woensdag van de maand zijn we niet geopend.

Waar vindt u ons in het ZGT Hengelo?

Na binnenkomst in het ZGT Hengelo gaat u de (rol)trap op en vindt u in de centrale hal op de eerste verdieping aan de linkerkant een trap. Als u hier naar boven gaat en linksaf slaat, volgt u route 0.2.
Wilt u met de lift? Links van de roltrappen op de begane grond vindt u de lift naar de zorgboulevard.
Hier kunt u ook route 0.2 volgen. (U kunt plaatsnemen in de wachtruimte bij de praktijk, wij halen u op.)

Route & Kaart ZGT Hengelo

Waar vindt u ons in het MST Oldenzaal?

Na binnenkomst in het MST in Oldenzaal loopt u rechtdoor, richting de centrale receptie. Links hiervan zit een vestiging van onze partner Wouda Orthopedie. Daar vindt u ook Podotherapie Wouda, u kunt zich mensen aan de balie en aangeven dat u een afspraak heeft met de podotherapeut.

Route & Kaart MST Oldenzaal

Klachten Hulpmiddelen Vergoeding Over ons Nieuws Home