Contact

Stuur ons een e-mail

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Druk na het invullen van uw gegevens en vraag of opmerkingen op ‘Verzenden’. We zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Contact per telefoon

  Vindt u het prettig om telefonisch contact met ons te hebben? Ons algemene nummer (074-2425313) is uitsluitend voor het maken van afspraken. Wilt u telefonisch iets met onze podotherapeut bespreken? Maak dan gebruik van de “bel-me-terug” optie rechts van het contactformulier. Hij zal u zo spoedig mogelijk terugbellen.

  Openingstijden

  U kunt een afspraak maken op maandag of donderdag tussen 07:00 en 18:00 uur en op woensdag tussen 07:00 en 12:00 uur. Iedere eerste woensdag van de maand zijn we niet geopend.

  Waar vindt u ons in het ZGT Hengelo?

  Na binnenkomst in het ZGT Hengelo gaat u de (rol)trap op en vindt u in de centrale hal op de eerste verdieping aan de linkerkant een trap. Als u hier naar boven gaat en linksaf slaat, volgt u route 0.2.
  Wilt u met de lift? Links van de roltrappen op de begane grond vindt u de lift naar de zorgboulevard.
  Hier kunt u ook route 0.2 volgen. (U kunt plaatsnemen in de wachtruimte bij de praktijk, wij halen u op.)

  Route & Kaart ZGT Hengelo

  Waar vindt u ons in het MST Oldenzaal?

  Na binnenkomst in het MST in Oldenzaal loopt u rechtdoor, richting de centrale receptie. Links hiervan zit een vestiging van onze partner Wouda Orthopedie. Daar vindt u ook Podotherapie Wouda, u kunt zich mensen aan de balie en aangeven dat u een afspraak heeft met de podotherapeut.

  Route & Kaart MST Oldenzaal

  Klachten Hulpmiddelen Vergoeding Over ons Nieuws Home