De kwaliteit van zorg

Kwaliteit in de zorg

“Prijs mag niet belangrijker zijn dan kwaliteit”
Dat het belangrijk is om goed voor uzelf en uw lichaam te zorgen hoeven wij u niet te vertellen. Dat dit verder gaat dan persoonlijke hygiëne kunt u zelf ook bedenken.
De keuze voor een zorgverzekeraar en specialist zijn hierin ook erg belangrijk. Maar dat wordt nog wel eens vergeten.
Als u een pak Campina houdbare melk koopt, kunt u dit qua prijs goed vergelijken. Het product is namelijk overal hetzelfde.
Neemt u een zorgverzekering bij een zorgverzekeraar, dan is het vrij helder wat u wel en niet of gedeeltelijk vergoed krijgt. Dit kunt u nazien en vergelijken.
Als we het over “de zorg” hebben wordt het verhaal anders….

Kies bewust

Wij vinden een individuele benadering en persoonlijke zorg van hoge kwaliteit belangrijk. Wij kunnen het ons daarom goed voorstellen dat u dit ook vindt. Kies ervoor om gezond te eten, voldoende te bewegen en een zorgverlener te kiezen die zich niet richt op expansie en commercie maar op U en uw klacht en behandeling.
In veel gevallen maakt het voor uw zorgverzekeraar niet uit welke zorgverlener u kiest. Kies ook voor een zorgverzekeraar die de zorg vergoedt die u (regelmatig) nodig heeft.

Kwaliteitsregister

Door aan bepaalde kwalificaties, voorschriften, opleidings- en bijscholingseisen te voldoen, kunnen wij zorg dragen voor kwalitatief uitstekende zorg voor al onze patiënten.
Onze podotherapeut en praktijk zijn aangesloten bij de NVVP, de Nederlandse vereniging voor podotherapeuten. Daarnaast hebben wij een ketencontract met THOON, de Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland, en zijn we geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.
Kwaliteitsregister

Geplaatst op: 13/04/2015


‹ Terug naar het nieuwsoverzicht